alt

Tots som Cremona!

Envia una resolució de suport

El tancament de la comunitat educativa del CEIP Ciutat de Cremona (Alaquàs, València) porta més de cent dies. Exigeix així la retirada dels plans de la Conselleria d’Educació del PP d'eliminar el col•legi públic, per la via de tancar l'única línia educativa que li queda.

 Durant aquest temps la plataforma Tots Som Cremona ha donat un exemple impressionant de combativitat i energia. Mares i pares han participat en una enorme quantitat de manifestacions divulgant la seua lluita, han encapçalat amb el Sindicat d’Estudiants la manifestació per les vagues del 26 i 27 d'abril, han organitzat una marxa contra el tancament d'aules i línies (intentant per tots els mitjans estendre la lluita, davant la inacció de la Plataforma per l’Ensenyament Públic del País Valencià), i han mantingut el tancament contra vent i marea.

Recentment la consellera Mª José Català, desoint aquest clam, i fins i tot al propi Consell Escolar Municipal, ha imposat definitivament el tancament de la línia, impedint matricular-se fins i tot als germans dels ja escolaritzats en el col•legi.

Cridem a la solidaritat activa amb aquestes companyes i companys, enviant resolucions (pots descarregar el model) a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Publiquem també el seu últim comunicat.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos