El marxisme, ferramenta per a lluitar contra el sistema

•    Acte de presentació de la col·lecció Revolución socialista y guerra civil (1931-39). Juan Ignacio Ramos, president de la Fundació i un dels autors. Dijous 7 de març, 19 hores, Sala de Juntes, Facultat de Filologia (Avgda. Blasco Ibáñez 32; metro Facultats eixida Història, autobusos 10, 12, 29, 30, 40, 71, 79, 80, 81, 89 y 90.

•    Ofertes. 15% per cada compra superior a 10€, 20% per cada compra superior a 20. I outlet de llibres: toms per 1, 2 i 3€. Obrim el Casal Roig de 17 a 21 hores, els dies 4, 5, 6 i 8 de març.

Convoca: Fundació F. Engels

Col·laboren: Sindicat d’Estudiants, Militant.

El Casal Roig està a Arquitecte Arnau 19 baix. Metro Benimaclet, tramvia Vicent Saragossà. Telf. 96-133 91 20.

 

La Fundació Federico Engels organitza, en col•laboració amb el Sindicat d’Estudiants i el Corrent Marxista Revolucionari (El Militant-Militant), la III Setmana del Llibre Marxista, amb l'objectiu d'estimular l'adquisició i lectura dels materials marxistes (tant clàssics com actuals). Davant la profunda crisi que travessa i corroeix el sistema capitalista mundial, ressorgeix la lluita massiva dels joves i treballadors, i d'altres sectors. Aquesta lluita necessita dotar-se d'un programa, un mètode, per a superar el capitalisme i construir una societat alternativa. Pensem que els textos marxistes, si s'apliquen a la llum de les experiències actuals, són una eina per a això. Animem a adquirir aquestes obres difícils de trobar, i a preus populars.

Presentarem l'última edició de la Fundació: la col•lecció Revolución socialista y guerra civil. Es tracta de quatre llibres (15€ cada llibre; oferta de 50€ pels quatre) que recorren els grans esdeveniments del període revolucionari de 1931-39. Contarem amb Juan Ignacio Ramos, president de la Fundació, historiador i autor d'un dels toms (Los años decisivos. Teoría y práctica del Partido Comunista de España).

Per altra banda, i amb motiu del nostre trasllat de seu, oferim bons descomptes durant les vesprades dels dies 4, 5, 6 i 8 de març. Tenim obres de Marx, Engels, Lenin, Trotsky, Rosa Luxemburg, Ted Grant, James Connolly, Franz Mehring, Evgeni Preobrazhenski, George Plejánov… També comptem amb aportacions d'autors actuals, sobre temes tan variats com el procés revolucionari a Amèrica Llatina (amb especial atenció a Veneçuela) i els països àrabs, la crisi econòmica, la qüestió nacional a Euskadi, l'ocupació de fàbriques a Veneçuela, el Xile d'Allende, Nicaragua sandinista, l'anarquisme, la Revolució Russa, auge i caiguda de l’estalinisme, el terrorisme, la Revolució Cubana… Tenim també tres textos en català: el Manifest Comunista, L’Estat i la revolució de Lenin i Socialisme i nacionalisme de Connolly.

Si vols col•laborar amb la Fundació o fer-te soci, posa't en contacte amb nosaltres, escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos