Comunicat del Sindicato de Estudiantes de Cádiz

¡El pueblo unido jamás será vencido! Prou repressió policial!

Manifestació 11h des de Puerta Tierra a l'Ajuntament

El passat dimarts 23 de novembre vam protagonitzar una mobilització històrica: els instituts i facultats van quedar buides i els carrers de Cadis es van omplir amb més de 10.000 joves i treballadors. Vam donar una lliçó de dignitat i compromís extraordinària!

La mobilització va transcórrer pacíficament i en un ambient elèctric. Les simpaties de tota la població es van convertir en constants aplaudiments per on passàvem, i no és per a menys. Els treballadors i treballadores del metall estan duent a terme una vaga que mereix tota la solidaritat. Perquè no es tracta només d'un conveni. Estem farts i fartes de l’atur crònic, d'una precarietat que ens enfonsa en la misèria, que ens arrabassin els nostres drets i ens neguin el futur.

Però hi ha molts que ens volen callats i a casa. Volen que acceptem resignadament aquestes condicions insuportables, que no sortim als carrers, que ens quedem muts. Aquest és l'objectiu que busca també la repressió policial. És absolutament inacceptable que el Subdelegat del Govern a Cadis i el ministre de l'Interior enviïn els antiavalots per a atacar-nos, o fiquin tanquetes en els barris de San Fernando per a intimidar els veïns i veïnes. Han de dimitir immediatament! La repressió ha de cessar ja!

Des del Sindicat d'Estudiants ho diem alt i clar: No ens acovardiran! Si creuen que així trencaran el nostre suport als treballadors del metall estan somiant. Per això cal redoblar a mobilització de la joventut gaditana, amb una nova vaga general estudiantil aquest divendres 26. Omplim els carrers una altra vegada!

Davant del desmantellament industrial, de l'atur i la precarietat, davant dels qui només busquen fer beneficis milionaris a costa de la nostra explotació i la nostra misèria, és el moment d'unir forces.

Obrers i estudiants units a vèncer!

Tots i totes a la vaga i la manifestació!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos