Solidaritat amb els conductors de TMB!

 

 

VAGA INDEFINIDA a TMB a partir del 15 d’abril

 

  

16 ABRIL - MANIFESTACIÓ

conductors i usuaris

 

Pl. Universitat a les 20 hores

Per un transport públic de qualitat! 

 

 

Els conductors d’autobús urbà de Barcelona, de l’empresa municipal TMB, porten mesos lluitant pels dos dies de descans setmanal. Després de varies jornades de vaga, amb un seguiment i participació massius, els conductors faran vaga indefinida a partir del 15 d’abril.  

La classe treballadora i la joventut hem de manifestar el nostre recolzament i solidaritat amb la lluita dels conductors de TMB, que reclamen unes condicions de treball dignes, amb dos dies de descans setmanal, per poder així conciliar la vida laboral i familiar. 

El transport públic de qualitat és una reivindicació històrica de la classe obrera, i els dos dies de descans setmanal pels conductors de TMB sens dubte aniran en benefici del transport públic, millorant la seguretat dels usuaris i dels propis conductors. 

Aquesta lluita està recuperant els mètodes tradicionals de lluita dels treballadors, com són les assemblees amb discussió democràtica i votació a mà alçada per decidir tots els aspectes relacionats amb el pla de lluita. 

L’empresa, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona, junt als mitjans de comunicació, estan responent a les justes reivindicacions dels conductors amb la criminalització i la repressió: varis conductors detinguts i agredits pels Mossos, sancions als delegats i treballadors més combatius (suspensions de sou i feina des de 15 dies fins a sis mesos) i amenaces d’acomiadament. 

Per tot això, hem d’exigir ben alt i ben clar: 

1. La resolució satisfactòria de les reivindicacions dels conductors, amb els dos dies de descans setmanal sense reducció salarial.

 2. La retirada immediata dels expedients i sancions a tots els treballadors. 

 

Visca la lluita dels treballadors de TMB! 

Tota la informació sobre la lluita dels conductors de TMB:

 

El Militante (abril) – VAGA INDEFINIDA A PARTIR DEL 15 D’ABRIL http://www.elmilitante.org/content/view/4613/37/ 

El Militante (març) - http://www.elmilitante.org/content/view/4549/37/ 

Els orígens de la lluita – Comunicat del Sindicat d’Estudiants http://www.sindicatdestudiants.org//index.php?option=com_content&task=view&id=122&Itemid=72

El Militante (febrer) - http://www.elmilitante.org/content/view/4475/37/  

Comitè de Descansos de TMBwww.sialsdosdies.com http://comitedescansos.blogspot.com

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos