altEl Sindicat d’Estudiants deplora l’actitud repressiva de la Generalitat. Pareix ser que Fabra i els seus socis volen mantenir-se al Govern intimidant, intentant crear por i multant els que protesten.

 L’entrada de la policia al Col•legi Públic Taquígraf Martí, de Xàtiva, és absolutament inadmissible. El fet de que els nens del col•legi, des del pati, cridaren Volem Canal Nou i Fabra dimissió és només l’exercici d’un dret d’expressió, exercici que, com qualsevol altre dret, ha de fomentar-se des de xicotets, perquè és part de la formació d’un esperit crític, que fique en qüestió les injustícies del sistema.

Com es pot justificar la irrupció policial a un col•legi?! Eren potser els nens un perill per a la seguretat de Fabra? Cometien algun delicte? Es tractava d’un avalot, de desordre públic? Res d’això. És només una pacífica mostra de determinació i ràbia contra la política del PP, una determinació i ràbia que hui està personalitzada en els treballadors d’RTVV, però que recorre una gran part de l’ànim dels treballadors, dels jubilats, dels joves estudiants... i inclús dels xiquets!

Ja n’hi ha prou d’intimidacions!, a estudiants –inclús xiquets-, a professors, a treballadors en general.

Per la dimissió immediata de Fabra i el seu Govern!

Per a una vaga general per a aconseguir-ho! Tots a les mobilitzacions dels treballadors d’RTVV!

Com diu el Comitè d’Empresa, cal aixercar-se!!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos