Estudiants d’ESO, FP, Batxillerat participem en la manifestació!

Estudiants universitaris a la vaga i manifestació!


València

Manifestació 28 febrer contra la LOMCE i en defensa de la Universitat Pública

12h Avgda. Blasco Ibañez - Facultat d’Història metro Facultats eixida Història

Vine amb la pancarta del Sindicat d’Estudiants

11:00h Avgda. Blasco Ibañez – Facultat de Filosofia (al costat de la d’Història)


Benvolguts companys i companyes:

Des del Sindicat d’Estudiants ens sumem a la mobilització i manifestació del dia 28 que s’ha organitzat a València des de les universitats. Pensem que aquesta mobilització per a lluitar contra la lley Wert i els atacs a la universitat pública és positiva i es un pas endavant en la lluita. Creiem important aconseguir que siguen els més massives possible i que els estudiants d’ESO, FP i Batxillerat lluitem junts al estudiants d’universitat per a unir les nostres forces i avançar en el camí de la lluita.

Els atacs del PP a la universitat amb les pujades de taxes prohibitives arribant als 2.000 €, la reducció o supressió de beques, l'acomiadament de milers de docents i la massificació de les nostres aules, formen part de l’atac conjunt a tot l’ensenyament públic i que amb la llei Wert s'aplica a ESO, FP i Batxillerat. Per aquesta raó des del Sindicat d’Estudiants cridem a participar a tots els estudiants universitaris en la vaga i manifestació i als estudiants d’ESO, FP i Batxillerat a fer el possible per a participar en la manifestació, hem rebut molt tard els detalls d’aquesta mobilització i no podem fer ja una convocatòria de vaga.

El dia 28 es una excel•lent oportunitat per unificar la lluita d’universitats e instituts i donar un pas endavant, amb açò també volem fer una crida d’unitat d’acció a totes les associacions estudiantils d’esquerra i assemblees a lluitar conjuntament en les properes mobilitzacions tinga la iniciativa qui la tinga, tal i com va ocórrer a la passada Setmana de Lluita que organitzarem des del Sindicat d'Estudiants amb altres associacions estudiantils a Castelló, Galícia, Barcelona, Saragossa, Cadis...

Si es pot!
Per una Vaga General de 72 hores de professors, pares i estudiants!

Des del Sindicat d’Estudiants també volem dir que aquesta mobilització ens pareixen insuficient i la lluita no ha d'acabar ací. Pensem que es fonamental que les mobilitzacions siguen a nivell estatal i de diversos dies (només la mobilització del dia 28 està coordinada a Catalunya, País Valencià i Illes Balears) seguint l’estela de lluites contundents i de diversos dies com la dels miners, Iberia, recollida de fem a Sevilla i Granada, etc.

Per aquests motius, des del Sindicat d’Estudiants hem organitzat ja dues setmanes de lluita amb vaga de 72 hores als mesos d’octubre i febrer, i des de hui dilluns 25 de febrer, llancem la proposta oberta d’una nova setmana de lluita a nivell estatal d’estudiants, professors, pares i mares a CCOO, UGT, STES, CGT, CEAPA i totes les associacions estudiantils d’esquerres i assemblees per a la setmana del 22 al 26 d’abril. Només unificant la lluita de professors, estudiants i pares i mares a nivell estatal per l’ensenyament públic podrem fer fora la contrareforma franquista (LOMCE) i el ministre d’educació.

Plataforma reivindicativa

· Retirada immediata de la LOMCE. Ni revàlides ni selectivitat, el fill de l'obrer a la Universitat.
· Per un ensenyament secundari, una FP i una Universitat públiques, dignes i gratuïtes. Contra l'increment de les taxes a la Universitat pública i la imposició de taxes a la Formació Professional.
· No a la obligatorietat de la religió catòlica a l'ensenyament públic. Prou privilegis a l'Església Catòlica.
· No a l'escola franquista. Ni un euro del pressupost públic al negoci de l'ensenyament privat.
· En defensa dels drets democràtics. Respectar el dret d'estudiar i aprendre en català, gallec i euskera, que el franquisme va suprimir.
· Per la llibertat d'expressió per la joventut. El nostre dret a vaga no es toca.
· Les retallades pels banquers. Readmissió immediata dels més de 50.000 docents acomiadats aquest curs. Reassignació immediata dels 4.000 milions d'euros que el PP ha retallat a l'escola pública.
· No a l'atur juvenil. No als contractes escombraria ni a les pràctiques a empreses sense remuneració. Per un subsidi d'atur indefinit per a tots els aturats fins trobar un lloc de treball.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos