TOTS A LA LLUITA PER L'ENSENYAMENT PÚBLIC!!!

La dreta en el Govern –tant el central com l'autonòmic- està portant a terme un salvatge atac contra les conquestes assolides en el passat pels nostres pares i avis. Tot està en revisió: la sanitat pública, la Universitat com opció per a la majoria dels joves, l'ocupació digna… Fins i tot la possibilitat de manifestar-se i lluitar estarà durament reprimida, amb les noves mesures repressives anunciades per Jorge Fernández Díaz, ministre de l'Interior.

Diu Rajoy que no hi ha diners per als serveis públics. Té la cara de dir-lo, quasi alhora que dediquen milions d'euros per a salvar als banquers, a finançar despeses sumptuàries de la Casa Real, a subvencionar massivament a la jerarquia catòlica, a donar a fons perdut ajudes milionàries a grans empreses.

Enfront d'aquesta situació, només queda la lluita. La lluita bé organitzada, massiva i generalitzada. Continuar el camí del 29 de març, de la impressionant vaga general passada. Si volen picar-nos com a Grècia, lluitem com els grecs! Per això, el Sindicat d'Estudiants ha decidit les següents mesures:

 

  • Convocar una jornada de lluita en tot l'Estat contra les retallades, el dijous dia 10. En València, es concretarà en una manifestació, a partir de les 12, començant, com és habitual, en la Avgda. Blasco Ibáñez a l'altura de la Facultat d’Història. A la manifestació acudiran, animats pel comitè d'Empresa, treballadors de l'EMT, actualment en lluita contra una rebaixa salarial del 15% i l'acomiadament de 208 companys. També convidarem a altres col•lectius obrers, com els treballadors de Ràdio-Televisió Valenciana, de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, de la sanitat pública, etc. I, per descomptat, als sindicats docents i la FAPA. Les retallades no afecten a tots, des d'Infantil fins a la Universitat. La nostra lluita és la mateixa! AL final de la manifestació, en la Pl. de la Mare de Déu (Pl. de la Verge), al voltant de les 13:30, es realitzarà un acte on prendran la paraula les organitzacions presents.
  • Convocar vaga, juntament amb STEPV, FE-CCOO i FETE-UGT, els dies 16, 17, 23, 24, 30 i 31. Convocarem igualment a la manifestació del 16 i a les quals es concreten. També participarem en les manifestacions del 29 d'abril i del 1 de maig contra les retallades.
  • Animar als sindicats docents i a CCOO i UGT, com sindicats majoritaris de classe, a estendre la lluita, única forma de parar els atacs. En aquest sentit, vam pensar que els dies 23 i 24 hauria d'haver una vaga de tot el sector públic valencià, atacat en tots els fronts (es preveuen cinc mil acomiadaments). També és necessari concretar una vaga de tota la comunitat educativa, en tot l'Estat, ja que els atacs són a nivell estatal. I, per descomptat, continuar la vaga general del 29 de març amb una nova vaga general, de 48 hores. Hem de demostrar determinació per a lluitar fins al final, per a vèncer la seua determinació a retallar els nostres drets i nivell de vida!
  • Finalment, convoquem a una assemblea de centres d'estudi i universitats, oberta a tot el món. Serà al Casal Roig, el nostre local a València (carrer Arquitecto Arnau 19 baix, metro Benimaclet, parada de tramvia Vicent Saragossà), el divendres 4 de maig per a discutir i preparar la lluita. Començarà a les 18:30 hores.


No a les retallades a l'ensenyament públic!!
El fill de l'obrer a la universitat!!
Obrers i estudiants, units i endavant!!

 

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos