Des de fa molts anys l’ensenyament públic ha estat rebent una pluja fina d’atacs que ha deteriorat les condicions d’estudi, però ara els atacs als que ens enfrontem seran molt més durs. La dreta seguirà al peu de la lletra els dictats dels grans capitalistes espanyols i europeus.

La resposta massiva a aquests atacs demostra que és possible aturar-los.  A les vagues de professors i estudiants a Madrid  i a altres comunitats  cal sumar la Vaga estatal d’estudiants del 6 d’octubre convocada per nosaltres i la jornada de lluita que el Sindicat va organitzar el 17 de novembre (que a València la manifestació va ser de 6.000 estudiants d’institut i universitat).

La lluita acaba de començar, el PP està preparant dures retallades i en un moment en que als centres d’ensenyament hi ha un ambient de combativitat molt gran, però sabem que només amb ànims no es guanyen les lluites, per açò pensem que els estudiants hem d’organitzar-nos a tots els IES i centres d’ensenyament construint el Sindicat d’Estudiants, per a fer front massivament als carrers al govern de la dreta.

Per a dur endavant aquest enfortiment el Sindicat d’Estudiants del País Valencià celebrarà la seuaAssemblea el dissabte dia 17 de desembre al Casal Roig, seu del Sindicat d’Estudiants a València (carrer Arquitecte Arnau 19 baix, Benimaclet parada de tramvia Vicent Saragossà).

A l’assemblea comptarem amb Beatriz Garcia membre de la Comissió Permanent Estatal del Sindicat d’Estudiants. Fem una crida a que des de cada IES vinguen 2 representants per a poder comptar amb la màxima participació de centres possible i votar les propostes d’acció i la proposta de Comitè Coordinador del País Valencià.

Si encara no estàs afilia’t i vols fer-ho, pots aprofitar i dur la quota d’afiliació (2.5 € al mes, 7.5 € tres mesos, 15 € sis mesos i 30 € l’any sencer).

A continuació exposem l’ordre del dia.
•    10:30 : Presentació
•    11:00 : Balanç de lluita des del començament del curs
•    12:15 : Tasques per a continuar la lluita
•    13:30 : Elecció del Comitè Coordinador del País Valencià
•    14:00 : Dinar de sobaquillo
•    15:30 : Projecció del DVD de l’historia del Sindicat d’Estudiants ’20 anys d’història, 20 anys de lluita’

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos