PAMFLET DEL SINDICAT D'ESTUDIANTS

CARTELL DEL SINDICAT D'ESTUDIANTS

Després de la vaga i la manifestació del 29 de febrer, la lluita contra les retallades socials continua. Com ja sabreu els principals sindicats han convocat pel pròxim dijous 29 de març vaga general de 24 hores de tots els treballadors a tot l’Estat. Els motius de la convocatòria: rebutjar l’ultima reforma laboral imposada pel govern del PP i denunciar les retallades socials que s’estan produint a tot l’Estat. Per descomptat, a Catalunya tenim mil i una raons per a secundar aquesta convocatòria: retallades a l’educació i a la sanitat pública, a la universitat, repressió i criminalització contra el moviment estudiantil... A més a més, com fills dels treballadors i futurs treballadors, tenim molt a perdre amb les mesures adoptades per la dreta, som el col·lectiu més copejat per l’atur i la reforma laboral ens condemnarà a ser mà d’obra semiesclava. Per tot això, el Sindicat d’Estudiants convoca VAGA GENERAL d’estudiants a Catalunya i a tot l’Estat de 24 hores per tal de confluir amb els treballadors el 29 de març. Fem a més una crida a participar en els piquets informatius que s’organitzin i en les manifestacions que se celebraran a les principals ciutats.

Per tal d’organitzar la vaga proposem les següents tasques:

  • Proposar als professors i als altres treballadors de l'institut la celebració d’una assemblea conjunta en hora lectiva on es puguin debatre els motius de la vaga, es pugui informar de les retallades i de la reforma laboral i es voti el seguiment de la vaga.
  • Si aquesta no es pot celebrar, organitzar com a mínim una assemblea d’estudiants o una junta de delegats.
  • En l’assemblea es pot escollir democràticament un comitè de vaga encarregat de coordinar totes les tasques relatives a la vaga.
  • Repartir a tots els estudiants la fulla informativa del Sindicat d’Estudiants on s’informa de la convocatòria de vaga.
  • Fer pancartes, cartells i murals per a mostrar el rebuig del centre a les retallades i a la reforma laboral.
  • Fer fotos de les assemblees, reunions, pancartes, etcètera i enviar-les al Sindicat d’Estudiants (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) perquè les puguem difondre a través de la web i del facebook.
  • Votar la vaga classe per classe i informar a la direcció del centre, amb almenys 48 hores d'antelació, que els estudiants secundaran la vaga i que aquesta durarà les 24 hores del dia. Simultàniament, parlar amb els professors perquè totes les activitats previstes per al 29 de març es reorganitzin.
  • El dia de la vaga, organitzar a primera hora piquets informatius al centre per a explicar als estudiants i treballadors de l'institut perquè no han d'esquirolejar la vaga.
  • Acudir a la manifestació amb les pancartes del i participar de la comitiva d’estudiants que organitzarem el Sindicat d’Estudiants (informarem de l’hora i el lloc a la web i al facebook).


MÉS INFORMACIÓ: www.sindicatdestudiants.net (facebook: Sindicat d’Estudiants Federació Catalana)

ORGANITZA’T I LLUITA

AFILIA’T AL SINDICAT D’ESTUDIANTS PER A LLUITAR PELS TEUS DRETS

SÍ HI HA DINERS, ELS TENEN ELS BANQUERS

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos