Descarrega el cartell de Catalunya · País Valencià

43 assassinades el 2021 al conjunt de l’Estat i 1.125 des del 2003, 173 d’elles a Catalunya, segons dades oficials. La justícia patriarcal protegint els agressors amb sentències infames. Milers de dones pobres i nenes continuen sent víctimes del tràfic, la prostitució, la pornografia i els ventres de lloguer. Drets com l’avortament negats sistemàticament a la sanitat pública.

Mentrestant, l'integrisme catòlic, el PP i l'extrema dreta de Vox continuen escampant el verí de la LGTBIfòbia i el masclisme, gràcies a la cobertura política que els atorga el règim del 78. I això també es tradueix en una escalada d'agressions físiques, fins i tot assassinats, per la nostra orientació o identitat sexual, que queden impunes.

Contra aquesta realitat de violència insuportable i inacceptable, que s'ha agreujat dramàticament en aquests dos anys de pandèmia, ens rebel·lem milions de dones treballadores i joves.

També hem d'assenyalar que el Govern PSOE-UP no ha complert amb les expectatives generades. Renunciant a posar fi a les retallades, sense enfrontar-se al poder de l'Església, sense tocar els negocis dels proxenetes i assumint les sentències patriarcals, enviant els antidisturbis a reprimir la protesta social, o negant-se a què l'assignatura d'educació sexual inclusiva sigui obligatòria a les escoles… així no es defensen els drets de les dones!

La lluita feminista és antifeixista, antiracista i anticapitalista, i està unida a la de les persones trans i el conjunt del col·lectiu LGTBI. Mai ningú no ens ha regalat res, tots els nostres drets els hem arrencat amb la mobilització.

Per això, el proper 8 de març des de Lliures i Combatives i el Sindicat d'Estudiants cridem a totes les i els estudiants a buidar les aules en una potent vaga general estudiantil el 8M i a omplir massivament els carrers amb les manifestacions de les 12h.

Uneix-te al feminisme revolucionari, uneix-te a Lliures i Combatives!

Manifestacions 12h

Catalunya

Barcelona: 12h Plaça Universitat

Tarragona: 12h Plaça Imperial Tàrraco

Girona: 12h Plaça 1 d'Octubre

Lleida: 12h Plaça Sant Joan

 

País Valencià

València: 12h Facultat d'Història (Blasco Ibáñez)

Castelló: 12h Plaça Maria Agustina

Alacant: 12h Esplanada

Elx: 12h Plaça de l'Aparadora

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos