Durant les últimes setmanes hem convocat assemblees a desenes d'instituts i facultats de tot l'Estat fent una crida a totes i tots els estudiants a secundar la vaga general feminista del proper 8 de març i a participar massivament a les mobilitzacions estudiantils al matí i a les manifestacions unitàries del moviment feminista a la tarda. Un cop més omplirem els carrers de lluita contra la violència masclista, la justícia patriarcal i franquista i l'opressió capitalista.

Milers d'estudiants ja hem votat convocar aquesta vaga en els nostres centres i hem creat grups en centenars d'instituts per poder organitzar-la des de ja: fent pancartes, enganxant cartells pels nostres barris, repartint milers de fulls informatius, organitzant assemblees per continuar explicant els motius de la vaga i parlant amb totes les nostres companyes i companys per anar juntes i junts a les mobilitzacions.

Som conscients que per fer del 8 de març una vaga encara més gran i combativa que la de l'any passat i per aconseguir canviar la realitat de les dones joves i treballadores, ens cal un feminisme de combat, revolucionari i anticapitalista. Cal denunciar alt i clar al sistema capitalista i a la dreta que, temorosos de la força del moviment feminista i del contingut anticapitalista del mateix, amenaça els nostres drets més fonamentals, com hem vist en les últimes setmanes a les vergonyoses declaracions de Pablo Casado contra el dret a l'avortament o amb l'amenaça a la llei de violència de gènere a Andalusia pel govern de PP-Cs-Vox.

Per això sabem que hem d'organitzar políticament i fer d'aquest 8 de març una jornada de lluita contra la brutal opressió que patim les dones treballadores i les joves de famílies humils. Cal assenyalar i denunciar a tots aquells i aquelles que acceptant la lògica del sistema retallen els nostres drets, els nostres salaris, la nostra sanitat i la nostra educació, estenen la precarietat i la violència sobre nosaltres i defensen la justícia masclista que empara als maltractadors.

Per descomptat, estem fent una crida a totes les nostres companyes i companys a participar en les concentracions i manifestacions que tindran lloc el proper 8 de març a més de 40 ciutats. Per això en cada comitè, a cada assemblea, a cada centre d'estudi estem organitzant amb entusiasme totes les mobilitzacions estudiantils, juntament amb els nostres professors, pares i mares, per desbordar de nou els carrers de tot l'Estat.

Queda una setmana per a la vaga i està a les nostres mans fer-la encara més potent del que ja va ser l'any passat per acabar amb la violència masclista, la justícia patriarcal i franquista i l'opressió capitalista.

El 8M totes i tots a la vaga i a les mobilitzacions!

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos