No ho consentirem!

Davant la repressió franquista, tots a la vaga el 28-S!!

Avui mateix, la Fiscalia ha remès una instrucció al Department d'Ensenyament de la Generalitat perquè s'investigui els alumnes que exerceixin el seu dret de vaga i acudeixin a les manifestacions amb motiu de la vaga estudiantil convocada demà dijous. Aquesta instrucció, a més d'un autèntic atropellament als nostres drets democràtics més bàsics, és completament il•legal, i vulnera drets reconeguts per les lleis, com el dret de vaga dels alumnes, recollit a l'article 8 de la Llei Orgànica pel Dret a la Educació, o els drets fonamentals de manifestació i expressió. De nou la Fiscalia, seguint les ordres del Govern del PP, actua com en els temps de la dictadura franquista, intentant acovardir-nos i impedir per la força l'exercici dels nostres drets democràtics. Volen tapar-nos la boca com feia la dictadura reprimint als estudiants i adoptant mesures d’excepció contra el nostre dret legítim a fer vaga. No ho permetrem! Gràcies a la lluita els estudiants hem aconseguit que la llei reconegui el nostre dret a fer vaga i demà sens dubte l’exercirem de manera massiva. I exactament igual passarà amb les manifestacions, que han segut degudament comunicades i són completament legals.

Evidentment aquesta reacció histèrica del PP i de l'aparell de l'Estat, respon a l'èxit que ja està tenint la vaga estudiantil, i a la previsió que demà tota l’educació a Catalunya quedarà completament paralitzada, les aules buides, i els carrers plens, inundats per centenars de milers d'estudiants, professors, pares i mares. Saben que la mobilització serà un èxit rotund i intenten atemorir-nos.

Des del Sindicat d'Estudiants cridem a tots els estudiants a buidar instituts i facultats, a respondre aquestes amenaces buidant completament les aules, demostrant als carrers la força dels joves, dels treballadors, i del poble de Catalunya enfront de les imposicions antidemocràtiques del PP. La mobilització de demà serà a més un nou pas per a demostrar la nostra enorme força i garantitzar el dret a decidir. A més, des del Sindicat d'Estudiants hem convocat també a la vaga els companys d'Euskal Herria, i cridem als estudiants de la resta de zones de l'Estat a organitzar durant tots aquests dies actes de protesta i solidaritat en instituts i universitats amb el poble de Catalunya i en defensa dels drets democràtics de tots i totes.

Visca la lluita dels estudiants!! Tots a la vaga!!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos