La Federació d’Educació de CCOO  dóna suport a les reivindicacions dels estudiants en les mobilitzacions del dia 26 d’octubre perquè han estat i són reivindicacions que també podem assumir com a pròpies.
 
Des del mateix moment en què CCOO va conèixer, ja des del 9 de juliol de 2012, el primer esborrany de bases  de la futura LOMCE, hem protagonitzat un relat de lluita i resistència que costaria molt de replicar i que ha estat clau per deslegitimar tant la llei com l’administració educativa que l’ha promogut. Molta d’aquesta lluita ha estat col·lectiva, compartida amb la comunitat educativa.
 
El canvi de Ministre al MECD no ha significat un canvi de política. Méndez de Vigo no ha fet cap gir realment significatiu i l’aplicació de la llei més regressiva que ha conegut l’educació avança de forma implacable sense una resistència política realment forta. Mentre que Govern espanyol ha vetat finalment la tramitació de la proposta de paralització del calendari de la llei, a casa nostra, el Govern, que ha invocat per sistema la invasió de competències i la lesió dels drets lingüístics, ha inclòs fa mesos la revàlida a l’ordenament català, molt abans que ni tan sols tingués validesa acadèmica.
 
Les revàlides són, sens dubte, un dels elements més lesius que incorpora la llei, perquè afecten perversament les possibilitats de futur de l’alumnat i suposen una agressió directa a l’equitat educativa.  Per això CCOO hem portat als tribunals el Real Decret que les regula i no podem més que compartir i recolzar plenament els motius que porten  a la  la lluita els nostres estudiants.
 
NO A LA LOMCE! 
NO A LES REVÀLIDES!

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos