sos

CONCENTRACIÓ DIMARTS 26 DE MAIG A LES 12H

DAVANT EL DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

(Barcelona, Via Augusta 202 / Ferrocarrils La Bonanova)

VOLEM UNA SOLUCIÓ JA!!

PUNXA AQUÍ I SIGNA LA PETICIÓ

http://peticionpublica.es/pview.aspx?pi=ES77124

El passat 13 i 14 de Maig vam realitzar les proves d’accés per als CFGS a Catalunya, per la qual molts alumnes venim preparant-nos durant tot l’any. El que ens trobem, concretament a Matemàtiques, així com a Biologia i Ciències de la Terra, va ser amb exàmens que res tenien a veure amb els temaris oficials que s’imparteixen en els centres públics i acadèmies homologades. Per altra banda, els exàmens estaven mal estructurats, aliens als models existents d’anys anteriors i amb preguntes incomprensibles i mal formulades, tal i com ens han confirmat els nostres propis professors.

Com a conseqüència d’això molts alumnes que estàvem perfectament preparats i capacitats, i que en els nostres centres havíem superat diferents exàmens i proves- fins i tot amb notes d’excel·lent-, sospitem que serem suspesos, al tractar-se d’unes proves completament alienes als coneixements exigits durant l’any.

Creiem que aquesta forma d’actuar fraudulenta pot tenir per objectiu impedir l’accés a un bon número d’alumnes als CFGS, als quals ja s’han anat posant traves en els darrers anys, imposant taxes de fins a 400 euros, i així continuar restringint l’accés a l’educació pública a desenes d’estudiants que volem formar-nos per tractar de trobar una sortida laboral digna en les nostres vides.

Per tot això hem iniciat una Campanya per a recollir signatures, l’enllaç del qual posem a continuació, havent aconseguit ja més de 1.500 en pocs dies. Estem exigint que les proves d’accés de Matemàtiques, Biologia i Ciències de la Terra, davant la previsió de que hi hagi un suspens generalitzat, siguin repetides per a aquells alumnes que així ho desitgin, adequant-se als temaris que hem estudiat durant l’any i amb preguntes comprensibles i coherents amb la formació exigida i que hem rebut.

Posa't en contacte amb nosaltresAquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos