la foto-1Més de 700 ciutadans han signat un manifest en què reivindiquen a l'Ajuntament de Tarragona la cessió d'un local social per al Sindicat d'Estudiants. Entre els signants esta Jordi Salvador, Secretari General de la UGT; Toni Peco, de la Federació Veïnal; Oscar Noguera cantautor local; Josep Maria Cartanya President de la Junta de Personal Docent; professors universitaris com Dolores Ferro o Sara Miguel, o dirigents de la PAH com Rosa María Rodríguez.

El manifest demana a l'Ajuntament que cedeixi un local al Sindicat d'Estudiants, tal com ha fet amb la CGT i la PAH, que ocupen diferents sales de l'Antiga Facultat de Lletres a la Plaça Imperial Tàrraco. Un edifici al que hi ha desenes de sales buides, abandonades, cada vegada més deteriorades, que haurien de tenir un ús social per a les les entitats que les necessiten i que el Sindicat d'Estudiants es compromet a pintar i endreçar per a aquest fi.

Es poden consultar totes les firmes del manifest al bloghttp://lluitemperunlocalsocial.webnode.es/

Des del Sindicat d'Estudiants reclamem al govern municipal que ens escolti i compleixi la seva promesa d'adjudicar-nos "un local en una setmana". En cas contrari seguirem mobilitzant-nos i portant el ressò de la nostra reivindicació a tots els joves i ciutadania de Tarragona.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos