Avui 24 de Març estudiants d’instituts i universitats hem tornat a sortir als carrers de Barcelona en contra del Decret3+2, així com a desenes de localitats d’arreu de l’Estat. Aquesta tarda la vaga estudiantil conclourà amb manifestacions conjuntes amb el professorat a diferents territoris, mostrant quin és el camí per aconseguir la retirada del decret que pretén expulsar els fills dels treballadors de la universitat: la mobilització unitària de professors i estudiants.

Després de concentrar-nos a la plaça Universitat hem realitzat una assemblla foto 3ea de valoració de la jornada, tot incidint en la necessitat de que per fer avançar la lluita el següent pas ha de ser la convocatòria d’una vaga general de tota la comunitat educativa de 48h, ja que hem de respondre a l’alçada dels atacs que estem patint.

Mitjançant la mobilització ja hem aconseguit que la contrareforma franquista del ministre Wert (LOMCE) neixi morta, que s’hagi retardat tres anys la seva aplicació i que, per tant, no acabarà aplicant-se. Però sabem que organitzant la lluita a un nivell superior podem obtenir molts més triomfs, sí que podem tombar el Decret 3+2! Cap govern ens donarà res que no ens doni la lluita als carrers!

la foto 3-1El PP i CiU volen aprofitar el poc temps que els queda per a destruir al màxim l’educació pública. Però sabem que són governs dèbils, que representen a la minoria, que estan absolutament desacreditats, i que amb la mobilització podem tombar-los!

Construeix el Sindicat d’Estudiants al teu institut i facultat, tots junts podem vèncer!

La lluita serveix, la lluita segueix!

Sí es pot!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos