Han desallotjat la tancada al rectorat de la UB
TOTS A LA VAGA I MANIFESTACIÓ DEL 19 DE MARÇ

Aquest matí la policia ha desallotjat als estudiants tancats al rectorat de la UB que protestaven contra el Pla Bolonya. Al llarg del matí, estudiants de diverses facultats s’han concentrat a Pl. Universitat per mostrar el seu rebuig a aquest desallotjament. Aproximadament al migdia els mossos han dut a terme una càrrega contra els estudiants colpejant a nombrosos assistents i acordonant  l’edifici del rectorat. No només estudiants es s’han vist afectats per aquesta brutalitat policial sinó també professors, personal laboral i treballadors en general.

Des del Sindicat d’Estudiants denunciem l’actuació policial. Aquests mètodes repressius tenen com a únic objectiu amedrentar als estudiants. Volen donar-nos un escarment i evitar que lluitem, alhora que pretenen criminalitzar a tots aquells que lluiten contra Bolonya. Curiosament aquesta carrega policial es dona un dia abans de la Vaga General de tota la Comunitat Educativa convocada per tots els sindicats de professors, el Sindicat d’Estudiants i altres associacions d’alumnes. Els mossos tenen un missatge ben clar: abandona la lluita o et donarem una lliçó! El que milers d’estudiants universitaris s’incorporessin demà a la vaga i manifestació unificant la lluita contra la LEC i contra Bolonya és una perspectiva que els que defensen la privatització de la universitat volen evitar.

Ara és el moment de no caure en provocacions. Els mitjans de comunicació i el govern aprofitaran qualsevol incident per tractar de desprestigiar la lluita dels estudiants i introduir confusió i divisió. El Sindicat d’Estudiants rebutgem l’ús de qualsevol mètode sectari o “acció d’avantguarda” que intenti substituir la força del moviment estudiantil, la mobilització i participació massiva en la lluita. És el moment de respondre a la repressió per mitjà de la lluita massiva al carrer. Fem una crida a tots els estudiants a que participin demà en la vaga i manifestació convocada a les 12 hores a Pl. Universitat juntament amb els professors d’infantil, primària i secundària.

PROU REPRESSIÓ I CRIMINALITZACIÓ CONTRA EL MOVIMENT ESTUDIANTIL
19 DE MARÇ – TOTS AL CARRER
12 hores Pl. Universitat

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos