Totes i tots als carrers contra la repressió franquista!

Per la República Catalana dels treballadors i els joves

Descarrega aquí el cartell, l'octaveta i la comunicació oficial de la Vaga

Dimecres 30: accions als centres i barris | Dijous 31 Manifestacions estudiantils a les 12h: Barcelona Pl. Universitat / Tarragona: Pl. Imperial Tàrraco / Lleida: Pl. Ricard Vinyes / Girona: Pl. de l'1 d'Octubre

Donant una lliçó de dignitat, milions hem pres els carrers contra la sentència franquista del Tribunal Suprem. En aquesta resposta exemplar, el jovent hem jugat un paper impressionant: hem buidat les aules d'instituts i facultats, i a la vaga estudiantil de 72 hores convocada pel Sindicat d'Estudiants vam inundar els carrers de tota Catalunya en manifestacions multitudinàries. Els joves també hem estat en primera línia durant l'ocupació de l’aeroport del Prat, a les massives Marxes per la Llibertat, en les assegudes i mobilitzacions de cada tarda, i en les enormes manifestacions -amb més d'un milió a Barcelona i un altre milió més en desenes de ciutats catalanes- que van coronar la gran Vaga General del 18 d'Octubre.

Una campanya nauseabunda de violència, criminalització i mentides

El govern del PSOE, al costat del PP, Cs i Vox, i comptant amb tots els mitjans de comunicació com a aliats, han llançat una campanya de criminalització i mentides per a tractar de presentar les mobilitzacions multitudinàries i pacífiques com "terrorisme". També pretenen introduir la màxima confusió entre la població de la resta de l'Estat, per evitar que la nostra lluita s'estengui.

Però la veritat, i això ho sabem molt bé, és justament la contrària. Ho saben els més de 500 ferits que no estaven cremant contenidors, però sí han estat víctimes de les porres, les pilotes de goma, els pots de fum i els intents d'atropellament, tal i com hem pogut veure en desenes de vídeos que circulen per les xarxes socials. També ho saben les desenes de milers de joves i treballadors que s'han mobilitzat per recolzar-nos a Madrid, València, Donosti, Palma i desenes de ciutats més a tots els territoris.

Vaga General Estudiantil el 30 i 31 d'Octubre!

La brutal repressió desencadenada per la Policia Nacional i els Mossos no ha pogut callar-nos, igual que no van poder doblegar-nos l'1 d'Octubre de 2017. Som milions els que vam votar per una República Catalana per desvincular-nos del règim monàrquic i el seu Estat neofranquista, i acabar amb totes les xacres a les que el sistema capitalista ens condemna: l'atur, les retallades, la precarietat, els desnonaments, les privatitzacions... Volem una República Catalana dels treballadors i el jovent, i no perquè l'oligarquia catalanista, embolicada en l'Estelada, segueixi fent una política en benefici de les elits.

Cal un pla de lluita ascendent, i ben organitzat, que coordini i unifiqui totes les nostres forces, que són enormes. Per això, des del Sindicat d'Estudiants fem una crida a tots els estudiants i al conjunt del jovent a la vaga general estudiantil de 48 hores el proper 30 i 31 d'octubre, i a sortir massivament a les manifestacions del dijous 31 a les 12h.

Fem una crida també a la celebració d'assemblees a tots els instituts i facultats per votar la vaga i formar comitès de lluita per fer que la mobilització sigui massiva. És l'hora de fer un pas decidit al capdavant i contribuir també així a que, el més ràpid possible, s'organitzi una nova vaga general de treballadors i treballadores de 48 hores que paralitzi tota Catalunya.

Ni un pas enrere: tothom a la Vaga General Estudiantil!

Llibertat presos polítics

Uneix-te al Sindicat d'Estudiants

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos