No en el nostre nom!!

Els brutals atemptats perpetrats a París el passat 13 de novembre buscaven instaurar un clima i un règim de terror entre la població, aixecant murs de sospita i odi entre veïns, trencant la vida en comunitat i instaurant la política de la por en el nostre dia a dia. Si la resposta a la barbàrie passa per suspendre drets, retallar llibertats i tancar-nos a casa, la victòria del terrorisme serà total. Si al dolor per les víctimes innocents es respon provocant més dolor a altres també innocents, l’espiral serà imparable. Si busquem culpables entre els nostres veïns i veïnes pel simple fet de vestir o pensar diferent, si criminalitzem als que fugen precisament d’aquest mateix horror, estarem contribuint a apuntalar els mateixos murs que el fanatisme vol crear. No podem permetre-ho.

Descarregar full en PDF   Descarregar cartell en PDF

SIGNA EL MANIFEST

El fanatisme terrorista de l’Daesh (ISIS) és funcional i retroalimenta al fanatisme racista europeu, mentre els nostres governs practiquen retallades de drets socials i llibertats fonamentals, xenofòbia institucional i bombardejos indiscriminats, que s’han demostrat ineficaços. Ens neguem a participar en el fals mercadeig entre drets i seguretat. Aquí, a París, a l’Iraq o a Síria, són els pobles els que posen les morts mentre uns i altres trafiquen amb influències, armes i interessos geoestratègics. L’odi fanàtic d’uns no pot esgrimir-se com a justificació per a nous odis. Ens neguem a ser ostatges de l’odi, el terror i la intolerància, això seria claudicar davant el terrorisme.

VOSGUERRES

Les i els sotasignats creiem que la democràcia, els Drets Humans i l’aspiració a una pau amb justícia no són un camí ni una moneda de canvi per a res, sinó que constitueixen en si mateixos el camí i l’horitzó, a més de la millor resposta contra els que volen acabar amb ells. Per això ens oposem dràsticament a qualsevol resposta a l’odi que impliqui més odi, més intolerància, més morts d’innocents i menys drets i llibertats.

Des del convenciment que a hores d’ara la ciutadania no només no pot amagar-se, sinó que ha de ser protagonista i liderar la resposta contra el terror, ens convoquem el dissabte 28 de novembre a les 12:00 a la plaça del Museu Reina Sofia per mostrar la nostr

a repulsa als atacs terroristes de París i Líban, la nostra repulsa als bombardejos contra la població civil siriana, la nostra repulsa a retallades a la democràcia com ineficaces garanties de seguretat i la nostra repulsa a la política exterior bel·licista iniciada pel Bush-Blair-Aznar. Convidem a la resta de municipis a sumar-se a aquesta iniciativa impulsant convocatòries ciutadanes similars.

Contra el terrorisme, contra la islamofòbia i contra les seves guerres.


Ni les retallades de llibertats ni els bombardejos ens portaran seguretat i pau.


NO en el nostre nom.

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos