Concentració antifeixista el dimecres 7 de febrer, a les 11:30, a les portes del Palau de la Justícia Prou d’agressions i provocacions feixistes!
 Resolució del Sindicat d’Estudiants davant el  judici a la ciutat de València contra tres estudiants pels fets ocorreguts durant les eleccions a la Universitat de València. Els fets que donen origen a aquest procés ocorregueren el passat 29 de novembre de 2006, dins del marc de les eleccions a claustre que es celebren tots els anys a la Universitat de València. Eixe dia, i davant les constants amenaces de que eren objecte diversos estudiants, entre ells militants del SEPC i d'altres col·lectius d'esquerres, de la universitat per part de grupuscles d'extrema dreta (Estudiantes por la libertad), es produïren moments de tensió i enfrontaments verbals que desembocaren en 4 espitjons que els blavers, dins del seu discurs ple de mentides i manipulacions, arriben a qualificar d'agressió brutal (res més lluny de la realitat). Un dia després, les forces policials entraren a la universitat de València a la recerca i captura de dos estudiants, militants del SEPC i Maulets, assenyalats arbitràriament per un membre d'Estudiantes por la Libertad , vell conegut en el món universitari valencià per haver protagonitzat incidents violents i amenaçar en diverses ocasions a estudiants dels sindicats d’esquerres. Una de les agressions més sonades protagonitzades per aquest estudiant d’extrema dreta tingué lloc l’1 de Desembre del passat 2005, durant la jornada electoral del passat curs acadèmic, quan es va presentar amb una vintena de coneguts militants ultres del món de l’extrema dreta i del blaverisme amenaçant i agredint altres estudiants, i arribant a amenaçar a personal de la Universitat de València (UV).Com a resultat, la setmana d’eleccions al Claustre de la Universitat de València es va saldar amb 3 estudiants  detinguts durant 5 hores a la Jefatura Superior de Policia de València, havent estat assenyalats per un conegut militant d’un sindicat ultradretà expedientat per intentar rebentar la jornada electoral del passat 2005.Davant aquests fets, MANIFESTEM: -Tot el seu suport als tres joves jutjats.- La nostra denúncia pública davant l'actuació policial, repressiva, il·legal i totalment concertada amb aquests elements feixistes, contra el tres estudiants assenyalats per un conegut estudiant ultradretà, dintre de la pròpia Universitat. Denunciem la passivitat del rectorat davant aquest fet, amb molts pocs precedents als últims anys: l’entrada policial a la Universitat sense justificació ni permís de cap institució universitària.Finalment, suportem, i animem a totes i a tots a acudir, a la concentració que, convocada per Alerta Solidària en suport dels tres militants, tindrà lloc dimecres 7 de febrer a les 11:30 hores a les portes de la Ciutat de la Justícia. Animem els estudiants d’IES, víctimes de molts agressions feixistes, de votar vaga i d’anar a la mobilització.
Tots els joves, tots els treballadors, totes les persones mobilitzats i organitzats per millorar les nostres condicions de vida i per una societat sense opressió de cap tipus, som víctimes del feixisme. CAP AGRESSIÓ SENSE RESPOSTA! TOTS A LA CONCENTRACIÓ A RECOLZAR ELS COMPANYS!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos