Prou repressió contra els que lluiten

Els propers dies 9, 10 i 12 de març se celebrarà el judici contra dos estudiants de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona (UB), Dani i Isma, per la seva participació a la Vaga General del 29 de març del 2012. Els dos van participar junt a milers de persones en les accions reivindicatives i pacífiques que es van dur a terme durant el matí, incloent-hi la manifestació celebrada pels sindicats.

Un cop abandonada aquesta manifestació van ser detinguts per agents de paisà dels mossos d’esquadra i, finalment, van estar en presó preventiva durant 34 dies. Mesura que va acordar la jutgessa Carmen García Martínez, la mateixa que ha estat responsable del cas 4-F, el cas denunciat pel documental “Ciutat Morta” i que va comportar que es condemnés injustament fins a 4 anys de presó a uns quants joves després d’un procediment ple d’abusos i arbitrarietats. Al final, aquella presó preventiva va ser revocada per l’Audiència Provincial de Barcelona, tot i que ara, Isma i Dani s’enfronten a un judici en què la fiscalia, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona demanen 8 anys i 6 mesos de presó per a cada un, sense que hi hagi cap prova física de la seva participació en els fets que se’ls imputen. És un autèntic escàndol!

Des del Sindicat d’Estudiants volem mostrar tota la nostra solidaritat amb els companys Isma i Dani i exigim la retirada immediata de tots els càrrecs que hi ha en contra seu i l’absolució completa i immediata. El seu “delicte” i el de tots els joves i treballadors que estan sent sotmesos a una criminalització brutal, incloent-hi la persecució judicial i policial, és tan sols un: lluitar pels drets de la majoria i en contra de la política capitalista i de retallades del PP i CiU. Des del Sindicat d’Estudiants fem una crida a tots els joves i treballadors a participar en la campanya de solidaritat que s’està fent en defensa d’aquests companys: http://ismadani.absolucio.cat/

Isma i Dani, absolució ja! Prou muntatges!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos