Signa la resolució de suport

En aquests dies companyes de Lliures i Combatives i del Sindicat d'Estudiants hem rebut notificacions de la Delegació del Govern de Madrid per la qual ens imposen multes de 2.000 euros. El delicte: portar un vehicle amb megafonia a la manifestació feminista del passat 8 de Març a la tarda, a la qual vam convocar a desenes de milers de joves. Les multes són el resultat de les denúncies de la policia, que ha utilitzat la Llei Mordassa per a imposar-les, i porten la signatura de la delegada del govern del PSOE a Madrid, María Paz García Vera.

Aquestes multes suposen una escalada repressiva inacceptable contra la llibertat d'expressió, organització i manifestació. Que aquest govern dugui a terme un acció semblant, multant a una organització feminista com a Lliures i Combatives que està en primera línia de la lluita contra la violència masclista, és tota una declaració de principis. És així com es defensa el feminisme? És així com s'advoca per la igualtat?

El govern del PSOE s'ha omplert la boca aquests mesos parlant de ser el més “feminista de la història”. Però els fets contradiuen aquesta versió i la redueixen a pura demagògia. En la pràctica aixequen la Llei Mordassa del PP per colpejar a les que lluitem i ens enfrontem en el dia a dia contra la justícia patriarcal i les seves sentències infames, i convoquem mobilitzacions massives i vagues generals en defensa dels nostres drets.

Un cop hem denunciat aquests fets, iniciant una àmplia campanya de solidaritat i denúncia contra aquest comportament repressiu, la Delegació del Govern a Madrid ha emès un comunicat públic que és una completa vergonya.

No podem permetre que organitzacions que ens hem manifestat pacíficament aquest 8 de març, i que representem a desenes de milers de joves i dones, siguem víctimes d'aquests atacs. Cal frenar aquest assalt a la llibertat d'expressió, manifestació i organització.

Exigim a la Delegació de Govern de Madrid la retirada immediata de totes les multes i una disculpa pública per aquesta injusta agressió a organitzacions que lluiten pels drets de totes i tots.

Prou d'atacs al moviment feminista!

Retirada immediata de les multes! Derogació ja de la Llei Mordassa!

 

Descarrega la resolució de suport i envia-la per mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb còpia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per fax al 91 272 91 90

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos