antifascistaDescarrega full en PDF

Durant l'últim any les organitzacions que formem part de la lluita en defensa de l'educació pública hem assistit a un increment de les agressions, amenaces i coaccions per part de grups d'extrema dreta contra els que hem sortit al carrer, una i altra vegada, a lluitar en defensa dels nostres drets i per un futur digne. Les accions violentes provocades per aquests elements atempten contra els drets fonamentals més bàsics com són el de reunió, associació i llibertat d'expressió. Volen intentar callar la veu dels qui ens organitzem per lluitar contra les retallades i els atacs del Govern.

En els últims mesos el Sindicat d'Estudiants, de la mateixa manera que altres organitzacions socials i de l'esquerra, ha estat víctima d'una continuada campanya d'assetjament i persecució per part d'aquestes bandes amb assalts als seus actes, amenaces i intents d'agressió a les seves manifestacions . Campanya que s'ha intensificat en els últims dies amb més amenaces i intimidació contra els seus militants i portaveus. L'últim d'aquests episodis el vam viure a la tarda del passat 14 de juny, quan un grup d'uns vint neonzais va tractar d'irrompre a la seva seu a la ciutat de Màlaga. Al no aconseguir entrar, aquest grup neonazi va decidir destrossar el cartell lluminós exterior del Sindicat d'Estudiants, colpejar la porta d'entrada, proferir crits, insults i amenaces, així com omplir d'enganxines enaltint la figura de Hitler la façana de la seu.

Ni les seves amenaces, ni els seus intents d'acovardir-nos aconseguiran frenar la lluita social contra les retallades del Govern. Les organitzacions sotasignants mostrem la nostra solidaritat i més profund rebuig davant d'aquest tipus d'agressions que també hem patit i patim altres organitzacions socials i de l'esquerra, per la qual cosa exigim:

Dissolució de les bandes feixistes

Judici i càstig exemplar contra els que realitzen i promouen aquestes accions d'assetjament, persecució i agressions.

Ja n'hi ha prou d'impunitat!

Sindicat d'Estudiants - Federación de Enseñanza de Comisiones Obreras - FETE UGT-STE´s - CGT- Izquierda Unida.

Descarrega full en PDF

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos