A sis mesos de l’examen el PP amplia un terç de la matèria de l’examen d’Història d’Espanya

Després de les mobilitzacions convocades pel Sindicat d’Estudiants el passat 26 d’Octubre i 24 de Novembre, el govern no va tenir més remei que retirar les revàlides franquistes. Sense cap mena de dubte ha estat gràcies a la lluita i a la mobilització als carrers com hem aconseguit aquesta enorme victòria.

No obstant, malgrat aquesta gran victòria, el govern del Partit Popular segueix capficat en posar traves i obstacles perquè els fills dels treballadors no puguin accedir a la universitat. A sis mesos dels exàmens de selectivitat, el Partit Popular ha decidit endurir la prova. Ara, l’examen de Filosofia passa a ser optatiu únicament pels estudiants d’Humanitats i Ciències Socials, fent que l’assignatura d’Història d’Espanya sigui obligatòria per tots els estudiants. A més a més també s’amplia el contingut d’aquest examen obligatori passant d’abastar el període comprès entre la Crisi de l’Antic Règim a l’actualitat a abastar des de la Prehistòria a l’actualitat. És a dir, el Partit Popular pretén que, en sis mesos, estudiem la història des d’abans de l’existència de l’escriptura fins ara, és una autèntica bogeria!

Però no és l’única estratagema amb la que el PP continua posant-nos trampes per impedir el nostre accés a la universitat. També han aprovat l’ampliació de continguts per altres assignatures, com per exemple, la inclusió del bloc d’Estadística i Probabilitat a l’examen de Matemàtiques a la branca de ciències. Unes modificacions que, de nou no busquen la millora de l’educació, sinó servir com a filtre per a milers d’estudiants.

Ni revàlides ni selectivitat!

El fill de l’obrer a la universitat!

Nova data del sorteig: 21 de novembre

se-rifa.png

Degut a la crisi del coronavirus aplacem el sorteig de la nostra rifa al dissabte 21 de novembre.

Escriu-nos i compra la teva papereta per a donar suport a la nostra lluita!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

Sindicalistas de Izquierda

Segueix-nos