El jovent amb la lluita del metall!

Comunicat del Sindicato de Estudiantes de Cádiz

Des del Sindicat d'Estudiants cridem a la vaga general estudiantil a totes les i els estudiants de la província de Cadis en suport a la lluita del metall. Els treballadors i treballadores del metall estan donant un exemple de dignitat en la seva batalla per un conveni digne i per la fi de la precarietat.

Malgrat la salvatge repressió policial i la criminalització en els mitjans de comunicació, els nostres pares i mares estan demostrant la força de la classe treballadora quan ens unim en la mobilització: és així i només així com es conquisten els drets.

El jovent de Cadis estem del costat dels treballadors i treballadores del metall. La seva lluita i la nostra és la mateixa. Ells i elles surten avui a la vaga per a defensar el seu present, però també per un futur per a nosaltres el dia de demà. Davant del desmantellament industrial, de l'atur i la precarietat, davant de qui només busca fer beneficis milionaris a costa de la nostra explotació i la nostra misèria, és el moment d'unir forces.

Per això, el dimarts 23 de novembre, buidem les aules per a sortir als carrers amb els treballadors del metall.

Obrers i estudiants, units i endavant! Aquesta lluita la guanyarem!