Descarrega el cartell / Descarrega la octaveta

Uneix-te al Sindicat d'Estudiants i Lliures i Combatives per a lluitar per a...

  1. Per una educació 100% pública, laica, de qualitat, democràtica, gratuïta i en català/valencià, des d'Infantil fins a la Universitat. Ni un euro públic a la patronal de l'ensenyament privat o a l'Església! Incorporació de l'escola concertada a la xarxa pública. Per la baixada de les ràtios fins a un màxim de 15 estudiants per aula i la contractació de tots els professors, professores i personal necessari.
  1. Pel dret a la salut mental. Necessitem milers de psicòlegs i psicòlogues i psiquiatres més a la sanitat pública i a l'Atenció Primària, però també a cada col·legi, institut i facultat. La salut mental no pot continuar sent un privilegi de classe ni un negoci. Que es nacionalitzin la sanitat privada i les farmacèutiques perquè tots els seus ingents recursos i beneficis estiguin al servei de les necessitats socials.
  1. Per un feminisme combatiu i anticapitalista. Prou violència masclista, justícia patriarcal i opressió al col·lectiu LGTBI. Volem unes aules lliures d'aquestes xacres, lliures de racisme i feixisme, amb càstig exemplar per als responsables del maltractament físic o psicològic, les violacions i assassinats de dones. Per una assignatura d'educació sexual, inclusiva i en llibertat, avaluable i obligatòria a totes les etapes del sistema educatiu, per a educar en la igualtat, el respecte i la diversitat.
  1. Per un present i futur sense precarietat. Ens neguem a continuar sent les grans víctimes de les crisis econòmiques i la lògica del sistema capitalista. Volem drets laborals, pràctiques remunerades, contractes i sous dignes, accés a un habitatge i a uns serveis públics gratuïts i de qualitat.
  1. Contra el feixisme i el capitalisme. L'extrema dreta és una amenaça molt seriosa per a la gran majoria de la població. Però no podrem parar-los els peus apel·lant a “cordons sanitaris” a les institucions o confiant en una justícia al servei dels poderosos. El feixisme no es debat, es combat amb la mobilització massiva als carrers i la defensa d'un programa revolucionari. Aixequem la resistència antifeixista!

Organitza el Sindicat d’Estudiants al teu institut!

Contacta i uneix-te!