Dijous 8 de juliol a les 19h

Connecta't aquí

Intervindran: Ainoa Murcia de Lliures i Combatives, Coral Latorre del Sindicat d'Estudiants i Ana García d'Esquerra Revolucionària.

Dilluns passat desenes de milers vam omplir els carrers en més de 100 manifestacions simultànies. Un crit eixordador denunciant l'assassinat de Samuel Luiz, contra el feixisme, el masclisme i l'homofòbia, que ha tornat a demostrar la determinació del jovent i el seu compromís per la llibertat i la justícia social.

La mobilització va desbordar qualsevol previsió i va ser un exemple d’autoorganització per baix. Les lliçons d'aquests anys en la lluita pels drets de les dones, del col·lectiu LGTBI, contra Vox i el PP no han passat debades. Però sobretot aquestes mobilitzacions multitudinàries han expressat la ràbia creixent del jovent contra l'opressió que pateix i que, amb el govern PSOE-UP, lluny de mitigar-se ha empitjorat.

L'actuació de la delegada del govern a Madrid i del ministre de l'Interior ha estat una nova prova dels interessos que defensen. En la mobilització de Madrid, pacífica i massiva, van enviar els antidisturbis per a colpejar de forma salvatge a centenars de joves. Quina diferència amb el tracte que dispensen a les manifestacions nazis! I mentrestant, les ministres d’UP no fan més que recórrer a un doble llenguatge, assumint de paraula les demandes del moviment feminista i LGTBI, al mateix temps que blanquegen i se subordinen a les polítiques capitalistes del PSOE.

Per a debatre sobre aquests esdeveniments i exigir justícia per al Samu, aprofundir en les tasques d'un moviment feminista i LGTBI anticapitalista i de classe, explicar la nostra posició sobre la llei Trans i preparar les forces per a la pròxima tardor de lluites i mobilitzacions, us convidem a totes i tots a participar en aquest acte públic estatal.

Ni un pas enrere, la lluita és l'únic camí!