Dissabte al matí començava la IV Trobada Estatal de la comissió 8M. Des de les 10h del matí es podia sentir la força i la voluntat de lluita de les gairebé 400 dones que ens vam reunir a Gijón per a debatre la convocatòria del 8M del 2019. La sala d'actes vibrava amb cada mostra d'apoderament i força que sortia en el debat fins que a les 15h aquesta vibració es va convertir en un autèntic huracà a favor de la vaga feminista laboral, estudiantil, de cures i de consum de 24h que ho  pari tot el proper 8M del 2019. Al crit de "vaga feminista" vam tancar el ple en què dones de 18 territoris de l'Estat espanyol hem alçat un cop més la nostra veu i hem dit: anem a la vaga!

Ja n'hi ha prou de promeses buides i paraules fent crides a la pau social. Ja n'hi ha prou que el Govern de Pedro Sánchez es denomini el més feminista d'Europa mentre no condemna sentències masclistes i patriarcals com la que deixa en llibertat als 5 violadors de la Manada. Les dones joves i treballadores que defensem un feminisme revolucionari i anticapitalista no ens deixem entabanar i seguim l'exemple de lluita les i els pensionistes dient clarament que "governi qui governi, els drets de les dones es defensen".

Aquest Govern no ha canviat res i a nosaltres ens segueixen matant, violant i oprimint. El 8M d'aquest any va ser un moviment espectacular amb milions als carrers de tot l'Estat, per això hem decidit seguir avançant i convocar vaga general feminista de 24h el proper any per a seguir assenyalant i colpejant aquest sistema capitalista, masclista i patriarcal que ens oprimeix i exerceix la seva violència contra nosaltres.

La lluita és l'únic camí!

Totes i tots a la vaga general feminista el 8M de 2019!