• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Protestar no és un crim! 

El govern de dretes i l'Estat irlandès ha llençat un atac brutal contra desenes d'activistes i dirigents que van protagonitzar la campanya contra la imposició d'unes taxes salvatges sobre un bé tan imprescindible com és l'aigua. Un gran moviment de masses que va aconseguir derrotar una de les mesures estrella dels plans d'austeritat de la troika contra el poble irlandès. Aquesta campanya va impulsar el boicot massiu al pagament, que va ser secundat per més ni menys que el 75% de la població, manifestacions multitudinàries i nombroses accions de protesta que finalment van posar al govern contra les cordes, havent d'eliminat la taxa a l'aigua de moment.

Després d'aquesta gran victòria, el govern i les elits irlandeses clamen venjança i volen donar una lliçó a aquest moviment reprimint-lo obertament i fins i tot demanant penes de presó permanent a 17 companys i companyes que van participar a la pacífica protesta al barri obrer de Jobstown, entre ells un diputat del parlament irlandès i dos regidors de l'Ajuntament de Dublín, membres de l'Anti-Austerity Alliance i el Socialist Party, utilitzant un muntatge vergonyós per intentar desacreditar a aquest massiu moviment que ha doblegat al govern i a la troika, així com per tractar d'atemorir a joves i treballadors amb la finalitat de paralitzar la mobilització social als carrers.

Els judicis polítics de Jobstown tracten d'impedir que els joves i els treballadors confiem en les nostres pròpies forces, en els nostres mètodes de lluita mitjançant la manifestació i la protesta pacífica, enviant el missatge que la protesta és un acte criminal i que els activistes som uns delinqüents. Els activistes de Jobstown no són culpables, ho són els partits procapitalistes que destrueixen les condicions de vida de les masses amb les seves polítiques!

Per respondre a aquesta agressió, s'ha posat en marxa una campanya de solidaritat internacional amb els companys de Jobstown. Des del Sindicat d'Estudiants fem una crida a desplegar la major solidaritat internacionalista amb aquests companys i companyes. Fem una crida als treballadors i a la joventut, als sindicalistes i lluitadors dels moviments socialis a manifestar la seva solidaritat amb els perseguits i amb el company menor d'edat que ja ha estat condemnat, exigint:

Retirada immediata de tots els càrrecs als 17 companys que seran jutjats a partir del 24 d'Abril.

Anul·lació de la condemna al jove jutjat per protestar pacíficament.

Envia missatges de recolzament, signats individualment o com a organització, a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

També es pot signar la petició online aquí

Solidaritat amb els companys i companyes del barri irlandès de Jobstown!

An injury to one is an injury to all!

Uneix-te a Lliures i Combatives

Periòdic de Lliures i Combatives

Solidaritat internacional i estatal amb la Vaga del 26 d'Abril


Castellà i Euskara

Enllaços


logoFFE


logoIR 215

ganemosccoo logo 2 RGB

Segueix-nos